Get into my kitchen!

Get into my kitchen!

About the blog

"Staatshervormingen, Israël, Darfoer... Ik wil er alles over weten. Maar als ik bloedeerlijk ben, praat ik het liefst over eten. Koken kalmeert mij én maakt mij euforisch. Vrienden krijgen tegen wil en dank advies over recepten die ze perfect beheersen. Mijn familie gaat stiekem naar het fastfoodrestaurant om een keertje 'normaal' te eten. Daarom deze uitlaatklep: recepten én zelfgemaakte foto's uit mijn keuken. Mijn hoogste doel? SMAAK!"

Wil je iets vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@evelienkooktlekker.be

Chicken on a budget (deel 2)

VleesPosted by Evelien Rutten Fri, May 14, 2010 22:00:52

Steven wist van niets, maar het eerste wat hij zei toen hij thuis kwam, was dit:

"Oh wat ruikt het hier lekker."

We gingen aan tafel en namen elk een boutje. Na elke hap gaf Steven commentaar.

"Dit is verrukkelijk."
"Dit is echt goed."
"Dit mag er wezen."
"Wat mij betreft mag je dit vaker maken."

Toen hield ik het niet meer en informeerde ik hem verbolgen over de kant-en-klare kruidenmix op de kip. Hij keek licht verbaasd, stak een nieuw kippenboutje in zijn mond en vervolgde de lofrede op Maggi als volgt:

"Kentucky Fried Chicken, maar dan thuisgemaakt en gezond."
"Licht industrieel maar toch lekker."
"Je hebt dat goed klaargemaakt, iemand anders zou het waarschijnlijk nog hebben laten mislukken."

Grmf. Waarom doet een mens eigenlijk nog moeite?

  • Comments(7)//www.evelienkooktlekker.be/#post166