Get into my kitchen!

Get into my kitchen!

About the blog

"Staatshervormingen, Israël, Darfoer... Ik wil er alles over weten. Maar als ik bloedeerlijk ben, praat ik het liefst over eten. Koken kalmeert mij én maakt mij euforisch. Vrienden krijgen tegen wil en dank advies over recepten die ze perfect beheersen. Mijn familie gaat stiekem naar het fastfoodrestaurant om een keertje 'normaal' te eten. Daarom deze uitlaatklep: recepten én zelfgemaakte foto's uit mijn keuken. Mijn hoogste doel? SMAAK!"

Wil je iets vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@evelienkooktlekker.be

Nog niet aan de nieuwe patatjes. Laat staan spruiten.

What's on my mindPosted by Evelien Rutten Thu, January 14, 2010 09:22:01
Ik ben nu 41,5 week zwanger, dat betekent 10 DAGEN OVERTIJD. Iedereen zegt dat de baby het veel te goed heeft, daarbinnen... Nog geen nieuws te melden dus, jammer genoeg. De gynaecoloog heeft beslist de natuur nog even zijn gang te laten gaan en pas maandag over te gaan tot maatregelen. Eén ding staat vast: ten laatste dinsdag wordt mijn dochter geboren. In de tussentijd zit ik al bijna een maand thuis, zo immobiel als een nijlpaard. Langs alle kanten wordt mij aangeraden zo vettig mogelijk te eten. Dat zou mijn darmen in werking zetten en zo ook de weeën opwekken. Ik heb het geprobeerd hoor, maar als ik eenmaal in de pitazaak sta, krijg ik een weeë maag en bestel ik toch maar weer het Turks brood met gegrilde kip in plaats van het vettig lamsvlees. Of fondue: volgens ingewijden zou dàt het grote geheim zijn. Maar ik haaaaaat fondue. Of acupunctuur. Of wonderolie. Of lange wandelingen. Of het huis poetsen. Of trampoline springen. Laat me nu maar gewoon met rust, denk ik dan. Ze komt heus wel naar buiten. Tot die tijd: veel groeten en hopelijk tot snel!

  • Comments(14)//www.evelienkooktlekker.be/#post155